Čéčovka - Bar a Restaurant
menu

Tankový Kozel v nejlepší kondici

„Pivo na Čéčovce je prostě TOP, tankový Kozel nemá konkurenci, pravidelná sanitace udržuje nejvyšší možnou kvalitu a na tom si zakládáme. O tom, jak si necháváme na čistotě i čepování záležet, ostatně svědčí naše už čtvrtá Hvězda sládků. “

Jiří George Beneš, provozní

Naše pivo :: Tankový Kozel v nejlepší kondici

Co si dáte?

Na Čéčovce čepujeme do vychlazených sklenic nejčastěji Kozla 11 z tanku. Ale můžete si vybrat i jinou pivní delikatesu. Navíc každý měsíc ochutnejte jinou specialitu jako Volbu sládků. 

Kozel (1)
kozel-cecova

Kozel 11

Představujeme vám nejoblíbenějšího člena Kozlí rodiny. Poctivě uvařený světlý ležák má díky vyladěné kombinaci tří sladů a jemné hořkosti chmele plnější chuť, která si získala nejen pivní fanoušky po celém světě, ale i spoustu ocenění. Jak se u nás říká: kdo umí, umí.

  • Alk.4.6 %
hladinka
plzen_cecova

Pilsner Urquell

Vychutnejte si tradiční světlý plzeňský ležák. Charakteristickou vůni sladových zrn a vyváženou karamelovou chuť získává pivo trojitým rmutováním. Měkká plzeňská voda mu propůjčuje unikátní jemnou chuť a žatecký chmel sametovou hořkost. Vlastní slad dodává pivu zlatavou barvu.

  • Alk.4,4
pomelo grep
birell

Birell

Birell Pomelo & Grep je osvěžující míchaný nápoj na bázi nealkoholického piva Birell, ve kterém je příjemná hořkost chmelu mistrovsky doplněna o vyvážený poměr sladké chuti pomela a hořké chuti grepu. Sklenice Birell Pomelo & Grep obsahuje 7,5 % denní doporučené dávky vitamínů B5, B6 a C, jako byste pili ovocnou šťávu.

  • Alk.max 0.3 % obj.
kozel 10
kozel-cecova

Kozel černý

Kus poctivé práce sládků stojí i za recepturou Kozla Černého, který je jedním z nejoblíbenějších a nejoceňovanějších tmavých piv na světě. Díky originální kombinaci čtyř sladů vás potěší na jazyku jemnou chutí s karamelovým nádechem a na pohled svou krásnou rubínovou barvou.

  • Alk.3.8 %

Hladinku, šnyt nebo mlíko?

Styl čepování ovlivňuje chuť a vůni piva, dává mu jinou teplotu i říz. Každý styl zvýrazňuje jiné přednosti českého piva. Zkuste někdy místo obvyklé hladinky šnyt nebo mlíko. Rozdíl poznáte hned.

Hladinka

Vrchol umění čepování piva na jeden zátah. Pivo čepované „na hladinku“ je typické hustou krémovou pěnou. Pěna je, na rozdíl od suché „čepice“, mokrá a plná piva, na povrchu jemná a rovná. Pivo má čerstvou chuť.

hladinka

Šnyt

Šnyt neboli košt si rádi dopřávají výčepní po každém naražení nového sudu a tím ochutnají jeho kvalitu. Velice oblíbeným se stal i u štamgastů v dávných dobách, kteří si ho dávali vždy na konci návštěvy. Alternativa pro malé pivo.

snyt

Mlíko

Sklenice naplněná na jeden zátah až po okraj pivní krémovou až smetanovou pěnou, která je pitelná a plná piva, na první pohled připomínající sklenici mléka. Má sladší chuť a nejlépe chutná na „ex“.

mliko

7 let na Čéčovce se Šájou

„Čéčovka je moje láska. Začala jsem tu brigádně při studiu a už tu zůstala. Je tu skvělý přátelský kolektiv, se kterým se nikdy nenudíte. A hlavně ta kuchyně – no prostě mňam! Baví mě, když práce utíká, a o to se tu vždy postarají žízniví štamgasti.“

Šarlota Pešková, pravá ruka provozního

Pivo: Šarlota